Over mij

Hola, ¿Qué tal?

Mijn naam is Maribel Barrera – Boender.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in talen en daarom geef ik al meer dan 20 jaar Spaanse en Engelse lessen. Ik werk graag met gemotiveerde studenten omdat dat de eerste stap is naar het succesvol leren van een taal. De tweede stap is herhalen en herhalen en nog eens herhalen. Dit is te zien in mijn lessen. Bij mij besteden we geen saaie uren aan het alleen maar volgen van een boek, het idee is om zoveel mogelijk te oefenen tijdens de lessen en, nou ja, thuis ga je ook huiswerk doen 🙂 Daarom heb ik een platform met verschillende oefeningen om te herhalen wat jij tijdens de les heb geleerd en om te voorbereiden voor de volgende les.

Er zijn verschillende manieren om bij mij te leren. In kleine groepen (de locatie in overleg) of één op één via het internet. De lessen die ik in deze modaliteit heb werken zeer goed. Het is alsof we in hetzelfde klaslokaal zitten! Bovendien, het comfort van thuis leren en in meer flexibele tijden afspreken maken een ideale situatie.

Mijn lessen zijn leuk! 🙂 er is geen dag waarop studenten niet met een glimlach naar huis gaan. Dat is zeker belangrijk, om ontspannen te zijn en te leren terwijl je plezier hebt. Daarom is mijn motto “Een taalleren is leuk!

Wil je meemaken hoe ik werk? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

¡Hasta pronto!

Maribel 

Language Everywhere